Skriv ett inlägg

Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter med andra, så ta och slå dig ner en stund och lämna ett avtryck i tiden.

:) ;) :D :( :O :P :| :S

Gästbok

Antal inlägg: 154

Namn: Anette
Tidpunkt: 2017-10-15 18:10
TACK alla som var på klubbens fixardag! Så roligt att så många kom, och så mycket vi hann med att fixa både ute och inne. TACK Eva för mycket god mat!

Namn: Njudungs BK
Hemsida: http://njudungsbk.com
Tidpunkt: 2017-06-13 21:24
NJUDUNGS BK bjuder in till inofficiell utställning 27 Augusti för mer info gå in på vår hemsida www.njudungsbk.com

Namn: Kristina Sundén Törnström
Tidpunkt: 2017-05-02 16:59
Ett stort tack till Eva och Siewert för vårens kurs. Mycket träning, mycket skratt och goa mackor. Tack vare bra kurser lyckades jag med uppflyttning.
varma kramar från
Kristina

Namn: Monica Turesson
Tidpunkt: 2017-04-18 14:58
Ett stort tack till klubben för att vi fick hyra stugan och träningsplan under påsk helgen, det blev mycket uppskattat av våra vänner från södra delen av Sverige.

Namn: Marianne Kärrman
Tidpunkt: 2017-02-26 17:15
Tack Mats Axelsson för att du informerade oss på klubben om de nya Bruksreglerna och även info ang Nordic Style
Informationen var mycket givande.

Namn: Marlene
Tidpunkt: 2016-10-17 01:06
Stort tack till er som kom på vår klubbs städdag igår söndag, vi var inte så många men vi fick mycket gjort på att göra listan iaf .

Hälsning Marlene Önnerth Ordförande

Namn: Styrelsen
Tidpunkt: 2016-07-04 12:18
Varmt tack till alla funktionärer som ställt upp vid helgens tävlingar. Utan er hade det inte gått att anordna detta. Idel glada miner trots att regnet stundtals vräkte ner.

Namn: Anna-KerstinSvensson
Tidpunkt: 2016-07-04 09:26
Hej
Stor eloge till alla er som hjälpte till på elit spårtävlingen den 3 Juli. Fantastisk service varje gång man kommer till er och tävlar. Bra utmärkta påsläppsrutor och en fantastisk spårmark och bra spårläggare samt att pinnarna håller måtten som tyvärr inte händer så ofta. Jag och Zenna tackar för att vi fick förmån att få tävla hos er och hoppas att vi får den äran att komma tillbaka.

Namn: Lotta
Tidpunkt: 2016-06-30 18:00
Lördag den 20 augusti

Boka in denna lördag då har vi träningstävling på Boxholms BK Det kommer att vara som en riktig tävling med tävlingsledare och domare osv. Men nu har man chansen att prata med domaren för att höra vad man kan förbättra och så vidare. Man tävlar i vilken disciplin och klass man vill, och bedöms av domaren. Efter detta grillar vi, och de som vill, kan diskutera sina poäng med domaren. Tävlingsledare kommer vara Johan Åsberg och Patric Anderpalm från Vadstena BK kommer att vara domare.
Anmälan till Johan på 076-769 63 55 senast 1 augusti. Max antal tävlande är 20 ekipage, och även ekipage från andra klubbar är välkomna. Pris 100 för deltagande. Pris för grillning återkommer vi till senare.

Namn: Marlene
Tidpunkt: 2016-06-06 21:24
Stort tack till alla instruktörer som ställt upp med att göra vårt läger till en jättebra helg samt ett enormt tack till Eva för din fantastiska mat och inte att glömma vår underbara kökspiga Barbro
Tack även till er övriga som hjälpt till med smått och gott.
Vi vill även tacka för alla uppskattande ord från deltagarna.

Hälsningar Marlene & Anette