Skriv ett inlägg

Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter med andra, så ta och slå dig ner en stund och lämna ett avtryck i tiden.

:) ;) :D :( :O :P :| :S

Gästbok

Antal inlägg: 177

Namn: Anna-KerstinSvensson
Tidpunkt: 2016-07-04 09:26
Hej
Stor eloge till alla er som hjälpte till på elit spårtävlingen den 3 Juli. Fantastisk service varje gång man kommer till er och tävlar. Bra utmärkta påsläppsrutor och en fantastisk spårmark och bra spårläggare samt att pinnarna håller måtten som tyvärr inte händer så ofta. Jag och Zenna tackar för att vi fick förmån att få tävla hos er och hoppas att vi får den äran att komma tillbaka.

Namn: Lotta
Tidpunkt: 2016-06-30 18:00
Lördag den 20 augusti

Boka in denna lördag då har vi träningstävling på Boxholms BK Det kommer att vara som en riktig tävling med tävlingsledare och domare osv. Men nu har man chansen att prata med domaren för att höra vad man kan förbättra och så vidare. Man tävlar i vilken disciplin och klass man vill, och bedöms av domaren. Efter detta grillar vi, och de som vill, kan diskutera sina poäng med domaren. Tävlingsledare kommer vara Johan Åsberg och Patric Anderpalm från Vadstena BK kommer att vara domare.
Anmälan till Johan på 076-769 63 55 senast 1 augusti. Max antal tävlande är 20 ekipage, och även ekipage från andra klubbar är välkomna. Pris 100 för deltagande. Pris för grillning återkommer vi till senare.

Namn: Marlene
Tidpunkt: 2016-06-06 21:24
Stort tack till alla instruktörer som ställt upp med att göra vårt läger till en jättebra helg samt ett enormt tack till Eva för din fantastiska mat och inte att glömma vår underbara kökspiga Barbro
Tack även till er övriga som hjälpt till med smått och gott.
Vi vill även tacka för alla uppskattande ord från deltagarna.

Hälsningar Marlene & Anette

Namn: Mattis
Tidpunkt: 2016-06-06 19:23
Vill bara tacka för ett supertrevligt läger med trevligt folk och kanonmat!!👌

Namn: Marlene Önnerth
Tidpunkt: 2016-05-21 19:54
Hejsan!

Vill tacka alla som hjälpt till på vår Öppet Hus Dag med att göra den till en mycket trevlig dag.
En fin start på vårt jubileumsår😀

Mvh Marlene Önnerth Ordförande Mjölby Brukshundklubb

Namn: Jönköpings brukshundklubb
Hemsida: http://jbhk.se
Tidpunkt: 2016-04-30 08:17
Häggebergslägret 29-31/7 2016
Läger i Jönköping med spår, sök, rapport, lydnadslydnad, agility och rallylydnad. Finns platser kvar i grupperna rapport, rally och agility. Resten av grupperna är fulla men plats till reservlista är möjligt. KlubbMedlemsskap i Jbk krävs. Se all info på jbhk.se Välkomna med anmälan😄

Namn: Carina
Tidpunkt: 2016-04-24 19:06
Tack alla som ställde upp på vår städdag!

Namn: Marlene Önnerth
Tidpunkt: 2016-04-05 19:45
Hej Besviken Hundägare!

Jag kan bara beklaga att du ej fått någon respons av ansvarig för BPH jag kommer kontakta personen i fråga och prata med henne.
Det jag vill att du gör är att kontakta den som sköter bokningarna av BPH på mail bphmjolby@gmail.com så hoppas jag att du får svar.
Återkom gärna till mig om hur det gått.
Marlene.onnerth@hotmail.com.

Mvh Marlene Önnerth Ordförande Mjölby Brukshundklubb

Namn: Besviken hundägare
Tidpunkt: 2016-04-02 16:46
Varför står man som kontaktperson beträffande BPH när man varken svarar i telefonen eller ringer upp när någon lämnat meddelande och önskar bli uppringd.
Nonchalant och under all kritik,

Namn: Eva Berggren
Tidpunkt: 2016-03-03 12:37
Vill uppmärksamma alla klubbmedlemmar på att vi nu har en medlem som är uttagen att deltaga i Talanggruppen i lydnadsklass.
Marika Söreskog med Mixtra !!
GRATTIS !!