Hur blir jag medlem?

Medlemsformer

Svenska Brukshundklubben har flera former av medlemskap. Välj det som är förmånligast för dig. 6 nr av Brukshunden ingår.

Alla medlemskap är fullgoda och ger samma rättigheter i din klubb.

Ordinarie medlem: Ordinarie medlem betalar förbundsavgift (för närvarande 400 kr) ochlokalavgift (Mjölby BK 100 kr. 75 kr stannar i klubben 25 kr går till distriktet) Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar (ex SBK rasklubb+ lokal BK) Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i.

Familjemedlem: Familjemedlem betalar endast lokal avgift 125 kronor. (100 kr stannar i klubben 25 kr går till distriktet) Förutsättningen äratt någon i din familj, i samma hushåll, redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb eller klubbar.

Ungdomsmedlem: Ungdomsmedlem är mellan 7 och 25 år. Gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välj Svenska Brukshundklubben som specialklubb. Då får du två medlemskap för priset av ett. Läs mer på www.shu.se SHU erbjuder egna verksamheter, som oftast hålls på våra lokalklubbar. Samma år som du fyller 26 år gåt ditt medlemskap automatiskt över till Brukshundklubben. Kostnad 300 kronor per år.

Hur gör man och varför måste man vara medlem:

Om Du vill bli medlem betalar du bara in medlemsavgiften till Mjölby Brukshundklubb på

BG 230-3337 500 kronor (i år 2018).

Skicka ett mail till Kassören Carina Ceder carina.ceder.cc@gmail.com med alla personuppgifter, (adress, persnr, mobilnr, mailadress)

Om du är medlem i en annan lokalklubb och vill vara medlem i Mjölby BK så måste du skriva ditt Medlemsnummer vid anmälan.

Medlemsavgiften är rullande så betalar du in ditt medlemskap t.ex. i maj så kommer det ett inbetalningskort från SBK året efter. Om du vill skriva ut ditt medlemskort, anmäl dig under www.brukshundklubben.se/minasidor

Orsaken är att man måste vara olycksfallförsäkrad om någon olycka skulle hända när man går kurs eller deltar i Mjölby BK:s övriga aktiviteter (klubben har inte resurser att betala ett eventuellt skadestånd ur egen ficka).

Här kan du se vad du får för ditt medlemskap: http://sbk.nu/klubbar-medlemskap/bli-medlem/

Svenska Brukshundklubben, SBK.

SBK är en ideell medlemsorganisation, specialklubb i SKK (Svenska Kennelklubben).

Som medlem i SBK har du möjlighet att delta i aktiviteter som ordnas av klubben, tex kurser och tävlingar. Förutom detta får du även tidningen Brukshunden 8 ggr/ år samt 10% på hundförsäkring hos Agria.

Mjölby Brukshundklubb får dessutom 10% rabatt hos djursjukhuset i Jägarvallen på Vaccinationer (ej Rabies eller Leptospirosvaccination).

Hd och AD röntgen

Normalfoder

Hos Djurdoktorn får du som medlem 10 % på alla veterinärbesök med tillhörande behandlingar, utredningar, operationer osv, dock ej prover externa labratorier.

Nya dadaskyddförordningen träder i kraft 25/5-18 gå in

på http://www.brukshundklubben.se/klubbar-

medlemskap/blimedlem/medlemsvillkor/

För att skriva ut medlemskortet gå in på Fido www.brukshundklubben.se/fido