Hur blir jag medlem?

Svenska Brukshundklubben har flera former av medlemskap. Välj det som är förmånligast för dig. 6 nr av Brukshunden ingår.

Alla medlemskap är fullgoda och ger samma rättigheter i din klubb.

Ordinarie medlem: Ordinarie medlem betalar förbundsavgift (för närvarande 400 kr) ochlokalavgift (Mjölby BK 100 kr. 75 kr stannar i klubben 25 kr går till distriktet) Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar (ex SBK rasklubb+ lokal BK) Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i.

Familjemedlem: Familjemedlem betalar endast lokal avgift 125 kronor. (100 kr stannar i klubben 25 kr går till distriktet) Förutsättningen äratt någon i din familj, i samma hushåll, redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb.

Familjemedlem betalar in 125 kr till BG 230-3337 och skickar ett mail till kassören carina.ceder.cc@gmail.com med alla personuppgifter och medlems nr på den som redan är med i klubben.

Ungdomsmedlem: Ungdomsmedlem är mellan 7 och 25 år. Gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välj Svenska Brukshundklubben som specialklubb. Då får du två medlemskap för priset av ett. Läs mer på www.shu.se SHU erbjuder egna verksamheter, som oftast hålls på våra lokalklubbar. Samma år som du fyller 26 år gåt ditt medlemskap automatiskt över till Brukshundklubben. Kostnad 300 kronor per år.

Här kan du anmäla dig digitalt. Mjölby BK:s klubbavgift är för närvarande 100 kr.

Mer info. Ywonne Söderström 072-1767485 mail. dorisulla@hotmail.com

www.brukshundklubben.se/bli-medlem