Mjölby Brukshundklubb

🐕   Tyvärr så kommer det inte att bli någon start av arrangerad måndagsträning då de senaste covid 19 restriktionerna gör det svårt för oss att arrangera detta. Självklart går  det bra att träna ändå men tänk på avståndet och  fika gör vi bara utomhus/ Lena måndagsansvarig 🐕

Screenshot_20210310-204849_Samsung Internet

Screenshot_20210228-094533_Office

Hej medlemmar!

⭐Vi i styrelsen har , utifrån SKKs beslut om möjlighet att skjuta upp alt ställa in årsmöte, beslutat att ställa Mjölby brukshundklubbs årsmöte  2021.

Ett beslut om att ställa in årsmötet innebär att samtliga mandattiden i styrelsen automatiskt förlängs ett år.⭐

Vi hoppas ni alla har förståelse för detta /styrelsen

Är ni sugen på stadspromenad eller träningssällskap? Gå då med i våran facebookgrupp "Mjölby brukshundklubb" där kommer det ofta upp spontana promenader och träningar eller varför inte starta något själv

Vill du handla via sponsorhuset men inte vet hur? Här kommer en liten förklaring.

1.registrera dig på sponsorhuset.se

2.välj mjölby bk under förening.

3. gå till fliken butiker och välj den du vill beställa ifrån, följ sedan dom vanliga anvisningarna och handla som vanligt.

Du kan sedan följa dina köp och bonusar på min sida och även se hur mycket klubben fått.

Nu finns sponsorhuset även på appstore

Vill ni komma i kontakt med styrelsen? Nu har vi skaffat en mail.

Mbkstyrelse@gmail.com

Nu finns det kläder att beställa med klubbens logga på,

i klubbstugan finns det  en uppsättning att  prova  för att hitta rätt storlek. Vill man ha extra text går det också  bra.

Vill du beställa finns det färdiga underlag som ligger på fika bordet i stugan.

t shirtväst baksidakläder

Arrak jumperväst     450 kr

Extratext på väst      50 kr

Pike clique basic     250 kr

Extra text på pike     50 kr

T-shirt premium         90 kr

Extra text på t-shirt    50 kr

Vid frågor kontakta Tony Gustafsson

i samarbete med Jorida

ELITSATSNING 2020

Under 2020 kommer vår duktiga Annlouise Gadd anordna en elitsatsning för er som har som mål att tävla i elitklass. 8 ekipage,ska genom coachning och ökad motivation, ökad kunskap, mer medvetenhet om er potentieal ta er an fler utmaningar. Kick-off, träningshelger, inbjudna gäster, tävlingspsykologi mm!

TACK Annlouise för att du ordnar detta

87177272_635453807022717_6902032442039730176_n