Mjölby Brukshundklubb

Nu startar vi upp Måndagsträningarna. Samling kl 18.00 på parkeringen.

Självklart respekterar vi de nya direktiven så vi håller 2 m avstånd till varandra och fikar gör vi ute. Välkomna båda gamla och nya medlem.

Start: 11maj

NU är bilder uppdaterade på våra tävlingsekipage

Vill du handla via sponsorhuset men inte vet hur? Här kommer en liten förklaring.

1.registrera dig på sponsorhuset.se

2.välj mjölby bk under förening.

3. gå till fliken butiker och välj den du vill beställa ifrån, följ sedan dom vanliga anvisningarna och handla som vanligt.

Du kan sedan följa dina köp och bonusar på min sida och även se hur mycket klubben fått.

Nu finns sponsorhuset även på appstore

Vill ni komma i kontakt med styrelsen? Nu har vi skaffat en mail.

Mbkstyrelse@gmail.com

Mentaltesten ställs in tom 31/5 pga rådande convid19 ,vi återkommer när vi vet mer/ Mentalgruppen

Mjölby bk kommer köra Sveriges första online lydnadstävling😀

FB_IMG_1586112477153

EN UPPMANING!

⭐Till alla er som tävlar eller är påväg ut på tävlingsbanorna, Maila in bilder på er och er hund och lite info vad ni gjort eller är påväg att göra så lägger jag upp det på vår hemsida under tävlingsekipage ⭐/webbansvarig

Screenshot_20200327-190441_Messages

Nu finns det kläder att beställa med klubbens logga på,

i klubbstugan finns det  en uppsättning att  prova  för att hitta rätt storlek. Vill man ha extra text går det också  bra.

Vill du beställa finns det färdiga underlag som ligger på fika bordet i stugan.

t shirtväst baksidakläder

Arrak jumperväst     450 kr

Extratext på väst      50 kr

Pike clique basic     250 kr

Extra text på pike     50 kr

T-shirt premium         90 kr

Extra text på t-shirt    50 kr

Vid frågor kontakta Tony Gustafsson

i samarbete med Jorida

ELITSATSNING 2020

Under 2020 kommer vår duktiga Annlouise Gadd anordna en elitsatsning för er som har som mål att tävla i elitklass. 8 ekipage,ska genom coachning och ökad motivation, ökad kunskap, mer medvetenhet om er potentieal ta er an fler utmaningar. Kick-off, träningshelger, inbjudna gäster, tävlingspsykologi mm!

TACK Annlouise för att du ordnar detta

87177272_635453807022717_6902032442039730176_n