Mjölby Brukshundklubb

Nu tar måndagsvärdarna lite vinterledigt men återkommer i vår. Självklart går det bra att träna själva under måndagskvällarna🤗

MEN fram till jul tänkte vi att dom som vill träffas kl 18.00 på gästisparkeringen nedanför ica för stadspromenad, ingen anmälan och ingen som håller I det utan kom dom som kan och vill. Vi ses/ Lena måndagsansvarig

Nu kan jag gladeligen meddela att man kan beställa bingolottos julkalender utav mig, maila mig (lenadahlback80@gmail.com) och skriv hur många du vill ha, kalendern kostar 100kr styck. Man betalar när man får dom  och jag meddelar när dom kommit🎅.

Tänker att sista beställnings dag blir 15 november/ Lena

Vill du handla via sponsorhuset men inte vet hur? Här kommer en liten förklaring.

1.registrera dig på sponsorhuset.se

2.välj mjölby bk under förening.

3. gå till fliken butiker och välj den du vill beställa ifrån, följ sedan dom vanliga anvisningarna och handla som vanligt.

Du kan sedan följa dina köp och bonusar på min sida och även se hur mycket klubben fått.

Nu finns sponsorhuset även på appstore

Vill ni komma i kontakt med styrelsen? Nu har vi skaffat en mail.

Mbkstyrelse@gmail.com

Nu finns det kläder att beställa med klubbens logga på,

i klubbstugan finns det  en uppsättning att  prova  för att hitta rätt storlek. Vill man ha extra text går det också  bra.

Vill du beställa finns det färdiga underlag som ligger på fika bordet i stugan.

t shirtväst baksidakläder

Arrak jumperväst     450 kr

Extratext på väst      50 kr

Pike clique basic     250 kr

Extra text på pike     50 kr

T-shirt premium         90 kr

Extra text på t-shirt    50 kr

Vid frågor kontakta Tony Gustafsson

i samarbete med Jorida

ELITSATSNING 2020

Under 2020 kommer vår duktiga Annlouise Gadd anordna en elitsatsning för er som har som mål att tävla i elitklass. 8 ekipage,ska genom coachning och ökad motivation, ökad kunskap, mer medvetenhet om er potentieal ta er an fler utmaningar. Kick-off, träningshelger, inbjudna gäster, tävlingspsykologi mm!

TACK Annlouise för att du ordnar detta

87177272_635453807022717_6902032442039730176_n